SERVICII

Noi vă dezvăluim sufletul lemnului

Oferta de pret se face pe baza masuratorilor si a indicatiilor beneficiarului.

Deplasarea, consultanta, masuratoarea, calculul, demontarea tamplariei vechi, montajul tamplariei noi, toate sunt GRATUITE pe o raza de 100 km fata de sediul firmei. Pentru mai mult de 100 km se adauga 5% din valoarea lucrarii. Asiguram cel mai bun raport calitate-pret, fiecare lucrare se considera un tot unitar si se negociaza separat.

Pentru orice alte detalii sau informatii nu ezitati sa ne sunati la: 0769/603116; 0740/111779 sau sa ne trimiteti un mesaj pe email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin intermediul formularului de contact.

Oferim:

  • Masuratori- Noi venim să luăm măsurătorile, sau ne poți trimite chiar tu. Facem ce mai bună măsurătoare și demarăm proiectul.
  • Proiectare - Proiectăm fereastra sau ușa potrivită, împreună. Facem o schită originală sau alegem dintr-un model deja realizat de noi, ori din unul din cataloagele noastre.
  • Consultanță - Îți oferim cea mai bună consultanță, îți arătăm toate opțiunile și te sfătuim ce esente se potrivesc și ce accesorii ar putea fi montate. Decizia finală îți aparține, tu aleg structura lemnului culoarea și accesoriile. Noi avem grijă să îți prezentăm toate optiunile și avantajele fiecărei alegeri.
  • Producție - Producem cu simț de răspundere. Avem grijă să obținem o lucrare perfectă care să satisfacă gustul oricărui client.
  • Montaj - Montăm tâmplăria acolo unde tu ai nevoie. Echipa noastră ajunge unde tu ai nevoie. Aducem cu noi cei mai buni montatori
    Garanție - Ai garanția celei mai bune decizii. O oferim și în scris.

Usi lemn stratificat, Ferestre lemn stratificat cu geam termopan sau tripan, ferestre lemn-aluminiu, obloane lemn, scari interioare lemn.

MT Exclusiv Wood

+40 769 603 116
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Drâmbar (comuna Ciugud),
str. Europei nr 29, jud Alba

Copyright © 2018 MT EXCLUSIV WOOD SRL

Impact Design Alba Iulia